De Tapas a Sant Hilari de Sacalm...darrera hora "in extremis"

La primera edició de Fira Tapa serà avui dissabte dia 14, organitzada des de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, vol promocionar la cultura de la tapa que hi ha al poble des de la dècada dels 80 quan els bars de la població van establir com a fet habitual regalar un tapa amb les consumicions.

Fira Tapa obrirà les portes a les 12 del migdia fins a les 15h i de 18h a 21h i es servirà un ampli assortiment de tapes com truita de patates, empedrat, mendonguilles, xampinyons, patates braves, carn del perol, ensaladilla, sèpia amb cloïsses, morro, callos, patates del Coll, conill a l’ajillo, petxines amb all i julivert, ronyons amb ceba, pinxos i musclos a la marinera.

Durant Fira-Tapa hi haurà actuacions en directe amb els grups Fireluche que actuarà a les 12.30h, La Troup a les 18h i Xazzar, a les 19,30h.
Amb la primera edició de Fira Tapa neix també la Ruta de la Tapa que està indicada en un díptic on apareix la localització dels bars de la població en els que el client serà obsequiat amb una tapa quan demani una consumició.