Diumenge 15,Colles de l'eix al Penedès ,,,



Sagals a Vilafranca i Marrecs a L'Arboç
Vilafranca del Penedès, la capital de l’Alt Penedès, és una de les ciutats mitjanes més importants de Catalunya per la seva situació estratègica, les bones comunicacions i per ostentar la capitalitat d’una comarca amb una forta tradició vitivinícola. El proper diumenge actuaran els Sagals d'Osona a la diada de la colla local dels Xicots de Vilafranca i amb la companyia dels Xics de Granollers.
15 de juny
Vilafranca
10:00h Pl. Milà i Fontanals.
Botifarrada popular.

Actuacions:
15 de Juny
Vilafranca
12:30h pl. Milà i Fontanals
Diada del Firal amb Sagals d'Osona i Xics de Granollers

Quan parlem de Vilafranca parlem d'una de les ciutats vitivinícoles per excel·lència , aquí podem trobar de tot del món del vi,visitar-la i no tastar alguns dels seus vins i caves seria un pecat...
Dins de les rutes d'enoturisme de la vila us proposem una molt particular,a triar a gust de cadascú:

VINSEUM. MUSEU DE LES CULTURES DEL VI DE CATALUNYA

Situat en el barri gòtic de Vilafranca, es troba el Vinseum. Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, envoltat de places, palaus i esglésies. És un centre d'activitats culturals i autèntic "museu de museus", està integrat per l'antic palau reial, un antiga capella gòtica i altres edificis moderns.


Horaris i Preus

De juny a agost:
De dimarts a dissabte: 10 a 19h
Diumenges i festius: 10 a 14h

General: 5,00€

Reduïda: 3,00€
(les entrades reduïdes s'hauran d'acreditar a taquilla)
Joves de 13 a 17 anys
Jubilats

Aturats
Membres de l'ICOM
Periodistes acreditats

Gratuïtat:
Infants de 0 a 12 anys
Amics de VINSEUM
El primer diumenge del mes

Després de l'actuació recomanem acostar-nos fins a la població de Castellet i La Gornal a uns 20 minuts de Vilafranca on celebraran la Fira Medieval,en un entorn privilegiat dins del parc natural de Foix.
Durant dos dies, la gent, els camperols, els artesans, el brogit del mercat, els oficis antics, la música medieval, els espectacles al carrer i molt més, ens fan reviure amb força aquells moments quan el castell representava una part de la frontera amb el món sarraí.
Submergir-se en les olors del mercat, en el treball dels artesans, participar dels espectacles, viure en directe l'Edat Mitja a casa nostra pels carrers estrets i costeruts que menen al castell de Castellet.









Per dinar podeu tastar la cuina de Cal Barretet


Restaurant CAL BARRETET

Tel. 977 67 04 13 - Fax. 977 67 18 55

08729 - CASTELLET (Barcelona)