Vídeos actuació Sagals d'Osona Festa major de Vic 2009

Després d'uns dies de vacances,i de fer altres feines...haurem de tornar a agafar el ritme de treball. He aprofitat per fer proves amb un nou programa d'edició de vídeo (més que nou,una versió superior del Pinnacle Studio...ara treballem amb la v.12). Aquesta nova eina permet l'edició multipista (combinar dues càmeres al mateix temps,etc) i costa anar agafant les maneres del programa.Cada vegada es complica tot més...ja,ja,ja.Un acabar creient que te nom de dona ("La informàtica") per què mai saps com funciona del tot,sempre surten coses inesperades...casualitat? o fets constrastats?.
El dia de la diada varem poder utilitzar tres càmeres de vídeo a la vegada i quasi mitja dotzena de persones fent fotos (sense comptar tot allò que la gent ja penja directament als seus canals particulars de facebooks,fotoblogs,webs,etc),això permet tenir angles des del balcó de l'ajuntament,de terra arran de pinya i una més general a certa distància...tot això no seria possible sense l'ajut i col·laboració d'unes quantes persones en concret (Lurdes, Xevi, Fina, Montse, Margarita, Xevi Bunyol, Cristina, Mireia, Luis Garcia, etc)...moltes gràcies .
I el més imporatnt,tots aquells que us ho mirei fent servir qualsevol dels canals possibles...quanta més gent ho vegi,millor.
P.D. : salut als "tocats" del 4d8...4 setmanes després els nyanyos ja deuen haver baixat força,i molta paciència per la Maria de Mas..la més perjudicada.

Pilar caminat , 4d8 carregat i 5d7 descarregat


3d7 per sota descarregat i pilars de 5 de cloenda