Dimarts a Cap Roig...Carlos Nuñez i una gran sorpresa,la Bikimel.



El dimarts varem anar al Festival dels Jardins de Cap Roig a veure en Carlos Nuñez. No calen comentaris sobre el concert del músic gallec,una genialitat. El nou disc "Alborada do Brasil" barreja els sons brasilers amb els instruments de la seva música tradicional,recuperant les arrels "celtes" de la música brasileira,des dels seus primers contactes amb els mariners irlandesos i portuguesos...per gaudir amb tranquilitat.
Ell anava explicant entre cançó i cançó els orígens de les peces,de la música,històries i llegendes...acompanyat per una formació impressionant amb Carlos Núñez tocant la gaita i flautes; Xurxo Núñez a la percussió; Pancho Álvarez, guitarra; Niamh Ni Charra, violí i acordió; Fernanda Cabral, veu, destaquen sobretot la veu i la figura de la cantant brasilera...molt sensual.





Però aquest ja els coneixíem i en certa manera ,una aposta segura musicalment.
Però la sorpresa va ser el grup teloner en aquest cap la cantautora sabadellenca Bikimel, dins la nova línia del festival de promocionar nous talents del país, com a entremesos d'alguns plats forts de la programació. En mitja hora, Bikimel ens va oferir un petit tast del seu talent melòdic, acompanyada per un guitarrista i una petita secció de corda. Una veu molt maca,no havia escoltat res d'ella (mea culpa !!! ja que la trajectòria d'ella és prou amplia...) i la veritat...molt bona.Aquí us deixo un parell de cançons i enllaços a la seva pàgina a MySpace


Bikimel , Buscant l'espantaocells


Bikimel , El lament