Un "divertimento" tot esperant el 3d10 dels malves...


Després de Tots Sants ,els Castellers de Vilafranca han ensopegat un altre cop en els seus intents de descarregar el 3d10 , ara li tocarà el torn als Minyons de Terrassa que ja han anunciat la seva voluntat de portar-lo a plaça el 22 de novembre a la seva Diada ,en motiu del 30è aniversari de la colla aquest castell seria un "regal" immens per tots els malves.
L'enllaç de sota és un "divertimento" , una narració curta on s'imagina una "possible explicació" del perquè als penedesencs els hi costa tant el 10 ... espero que us agradi , i us diverteixi...


Res de deu o la maledicció de Sant Albert

6 comentaris:

salats ha dit...

Bonisssssim el divertimento. M'encanta. Ens veiem a plaça !!!

Anònim ha dit...

Per cert si els Minyons fessin el 3d10 el 5d9 el 2d9 i el pilar de vuit segons la puntuació del concurs de tarragona farien 6969 punts.

Anònim ha dit...

Hem sembla una tonteria aquest escrit sobre el 3de10 i una falta de respecte.

espero que es fotin una bona fava.

Carles Guillamón ha dit...

Tens tot el dret a pensar que és una tonteria , i referent al tema de si és una falta de respecte la intenció és tant sols fer conya del tema i prou ... ara be ,d'aquí a desitjar que se la fotin !!! , tots podem tenir les nostres preferències a nivell casteller , però a tots els castells a dalt de tot hi ha mainada , i desitjar que puguin rebre alguna petacada això si que ho trobo una falta de respecte. Els grans ens podem desitjar de tot i acceptar-ho o no ,però quan la mainada estiguin lluny de qualsevol risc.Aquest límit crec que no l'hauríem de passar.
La resta de critiques s'han d'acceptar,les opinions són lliures malgrat siguin anònimes.

Bernat ha dit...

Ja tenim el Dan Brown de la temàtica castellera!!!

En vull una novela de 1.200 pàgines sencera!!!!

Anònim ha dit...

directed impenetrable squares implies permitting stead right inverse hotels departements individuals
masimundus semikonecolori