De moment, ja s’ha concretat la col•laboració del col•lectiu Cuina Vallès, una agrupació de restaurants del Vallès Occidental que durant la celebració de Catavins 2009 col•laborarà en la organització de les activitats següents: Tast de vins catalans elaborats amb varietats autòctones i de cost inferior als 12 € per ampolla, a càrrec de Tomàs Cuadrado, del restaurant El Racó d’en Tomàs . Ponència Els confins de la proximitat. Productes gastronòmics del Vallès Occidental, a càrrec d’Artur Martínez, del restaurant Capritx, durant la jornada professional. Demostració gastronòmica entorn de la mongeta del ganxet, sota el títol Nous usos i noves tècniques amb la mongeta del ganxet, a càrrec de Joan Sala, del restaurant Lossum .
Ver mapa más grande
Els propers dies 13, 14, 15 i 16 de novembre de 2009 el recinte de Fira Sabadell acollirà la segona edició del saló Catavins Sabadell.
L’objectiu de Catavins és apropar el món del vi als visitants i alhora permetre als cellers, productors i distribuïdors, la possibilitat de donar a conèixer els seus productes, a un públic receptiu i exigent, però també a professionals de la restauració, de l’hostaleria de tota la comarca.
Per triar i remenar de les ofertes de la fira del món del vi ,us deixem l'enllaç a la seva web:
2a. Catavins Sabadell 2009
També hi haurà activitats paral•leles com cursos i tallers de tast, d’aromes, tallers de cuina, xerrades,.. conduïdes totes per destacats professionals del sector. Un dels col·lectius que participaran en aquestes activivitats serà el de Cuina Vallès
Diumenge 15 de novembre
Els Castellers de Sabadell tenen una actuació a la Festa del Vi Novell que es farà el diumenge al carrer Brutau davant de Bodega Coca, a partir de les 10.45 del matí
Catavins Sabadell 2009 : castells i el món del vi
a 20:19
Etiquetes de comentaris: Fires gastronòmiques, món del vi, places castelleres, Sortides
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada