Manlleu: Festa del Porc i la cervesa



Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu 2008

Manlleu és una vila de la comarca d'Osona. Té una població de més de 20.000 habitants,això la converteix en el segon nucli de població de la comarca.
Per els de la camisa carbassa aquest cap de setmana és de descans abans d'afrontar el concurs de Tarragona,per relaxar-nos una mica podem dedicar una jornada dels cap de setmana (o les dues !!!) a visitar la vila de Manlleu,on tindrà lloc un altre any la :
Festa del Porc i la cervesa (enllaç per veure la programació)

Com ens diuen ells mateixos a la web de la festa:
"La Festa del Porc i la Cervesa és gastronomia, és oci i és espectacle a la capital del Ter. Elaboració de productes del porc en directe, demostracions de cuina, tasts guiats d’embotits i de cerveses nacionals i d’importació, activitats infantils i espectacles gratuïts. El col·lectiu Osona Porc avala la qualitat gastronòmica dels productes porcins oferts a la festa.

Gaudiu de la cuina del porc de qualitat i dels seus embotits, tasteu els plats i especialitats que els expositors de la fira us ofereixen i que són per llepar-se’n els dits: daus de galta de porc amb cebetes i bolets, peu de porc desossat i farcit d’ànec confitat i samfaina, faves i pèsols estofats amb costella de porc, pernil al forn, llom a la provençal, porc rostit, senglar, botifarres variades, greixons..."
Tot fent la "cerveseta" ,podem tastar aquests plats que ens proposen els osonencs de Manlleu...

Calen més motius per anar a treure el cap ( i omplir una mica la panxa...)