Cap de setmana andalús a Girona...amb castells


Mostra un mapa més gran

El cap de setmana del 27 i 28 de setembre a terres gironines trobem dues propostes per combinar força interessants: la Diada dels Marrecs de Salt i la mostra "Granada i Jaén et volen veure".
Per visitar Girona no ens calen gaires excuses,sobretot si és per degustar la gastronomia local,però aquesta vegada us proposem anar a tastar la gastronomia andalusa; els vins,el pescaito,els pernils...
Comencem per la mostra que s'iniciarà el divendres 26...

Mostra gastronòmica i cultural per conèixer l'oferta turística de Granada i Jaén, del 26 al 28 de setembre a la plaça Constitució.
Els patronats de Turisme de les dues províncies organitzen una mostra aprofitant el vol de Ryanair. Les Diputacions de Granada i Jaén promocionaran els atractius turístics de les seves províncies a Girona del 25 al 28 de setembre. L'objectiu és animar els gironins a viatjar a Andalusia aprofitant el vol directe de Ryanair entre Girona i l'Aeroport Federico García Lorca Granada /Jaén.
Per això fan una fira turística, cultural i gastronòmica a la plaça de la Constitució, amb actuacions, tapes gratis, sortejos i regals.Les persones que s'hi acostin podran degustar 10 tapes típiques de cada una de les províncies andaluses. Pagant la beguda -van assegurar que a un preu moderat-, es podrà degustar una tapa de les 20 exposades, gaudir d'espectacles de flamenc i participar en el sorteig de premis com vols i estades a les províncies de Granada i Jaén.
La inauguració oficial de la mostra -tot i que comença el dia anterior- tindrà lloc divendres a les 12 del migdia, per part dels responsables del Patronat Provincial de Turisme de Granada i del Patronat Provincial de Turisme de Jaén.

HORARIS:
Dies 26 i 27 de setembre
Informació al públic de 10 a 15 h i de 17 a 21 h
Gastronomia de 13 a 15 h i de 19 a 22.30 h

Dia 28 de setembre
Informació al públic de 10 a 15 h
Gastronomia de 13 a 15 h

El diumenge ens podem acostar a Salt,al local de la colla castellera dels Marrecs de Salt,a la factoria cultural de l'antiga Coma-Cros. Els saltencs estaran acompanyats per la colla dels Xerrics d'Olot,aquesta darrera diada abans del concurs de Tarragona permetrà ajustar els darrers canvis per els castells que és podran veure a Tarragona,a més la colla gironina ha programat tot una sèrie d'actes per poder omplir una jornada de castells i vida social:
Diumenge 28
DIADA DELS MARRECS DE SALT
12:00 Coma - Cros de Salt,Marrecs de Salt i Xerrics d'Olot
Tarda d'activitats: dinar, concert, futbolí, botifarra, inflable, trenca l'olla.....