Vídeo i Fotos Perafita Candelera 2010 i entrenament Gurb
Avui ha sigut la primera actuació "oficial" dels Sagals d'Osona , en plaça pública i a casa nostra , a Perafita en motiu de les Fires i Festes de la Candelera 2010.
La participació en aquesta festa popular ha permès als osonencs retornar a l'ambient de colla en totes les seves facetes : els esmorzars pre-actuació , la plaça , les pinyes i el contacte amb el públic.

Els assajos encara no han començat i això ha limitat l'actuació a pilars i una construcció bàsica com és el 3d5 net (degut als escassos efectius i a la voluntat de no estirar més el braç que la màniga en riscos.
La temporada 2010 promet , el "sector dur" de la colla ja té mono de castells !!! i enguany les ganes de retrobar-nos amb les grans construccions és evident.
Però abans de l'inici de la temporada més seriosament la colla carbassa serà present a d'altres esdeveniments també molt interessants. Els propers 20 i 21 de febrer l'equip de futbol dels Sagals participarà al torneig intercasteller de futbol-sala d'Esparreguera 2010, per preparar-se la "Taronja Mecànica" ha realitzat un partit d'entrenament a la pista del Pavelló de Gurb acabada l'actuació de Perafita.L'equip i l'afició carbassa defensaran la comarca davant una quarantena de colles més...un espectacle d'esport i germanor.
A la tarda al local dels Sagals s'ha celebrat la primera jornada de Cinema Carbassa , amb la projecció de la pelicula "El Club dels cinc", una nova activitat social dels castellers osonencs per aquest 2010.
Aquest més de febrer la colla tindrà també dos esdeveniments puntals... l'assamblea general ordinària el dissabte 27 de febrer a les 18.00 i la Calçotada 2010 el diumenge 28 ,aquest darrer acte és obert a tothom , als socis , amics ,simpatitzants i seguidors dels de la camisa carbassa.
Un febrer ple d'ambient casteller ala comarca!!!

Àlbum de fotos Perafita 2010 i entrenament Gurb

Vídeo actuació Perafita Fires i Festes de la Candelera 2010