Fotos Carnaval de Solsona 2010
El dissabte passat varem anar al Carnaval de Solsona , celebrava els seus 40 ays ... Un carnaval amb molt de pes de la cultura popular. Amb dos referents indiscutibles : els Gegants Bojos i el Ruc.

La tarda-vespre i la nit varen ser d'un ambient gèlid, feina un fred considerable !!! Si , com nosaltres ,feies d'espectador calia aguantar unes temperatures gens agradables. Pels que partipaven de la rua i de la festa més directament , amb l'ajuda de líquids reanimadors encara és podia anar fent gresca...

Varem participar de la pujada dels Gegants Bojos , feia molts anys que no hi tornavem i varem gaudir-ne molt !!! uns gegants especials , diferents i molt divertits que es mereixen una visita segur !!! si mai no els heu vist "en acció" guardeu-vos la data per l'any que ve i aneu-hi !!!

A Solsona ens varem trobar amb dos sagals del Bages , companys de colla i d'aficions malgrat en equips diferents (ja,ja,ja...Jordi , no faré cap comentari més...). Un d'ells estar ficat també amb els Gegants i el varem poder veure ballar amb la filla de la Geganta Boja...la festa i la cultura popular per alguns és quelcom més , hi estan ben enganxats !!!

La pujada del Ruc la vam deixar per un altre any , a 3 o 4 sota zero anar a que et deixin ben xop no és la millor alternativa a partir de certs moments. Ara el seny ja guanya molt sovint els conflictes que té amb la rauxa !!!