Cap de setmana CARBASSA... Calçotada i assamblea dels Sagals d'OsonaEl proper cap de setmana la colla carbassa celebrarà dos dels seus actes més importants , a diferent nivell naturalment!!!.
El proper dissabte 27 de febrer començarem un cap de setmana intensiu:

A les 10.00 del mati Neteja del local , a principis de temporada toca endreçar els espais d'ús de La Central. A més aprofitarem per decorar la sala petita amb les fotos dels castells de la colla més emblemàtics.
Per la gent que vingui a TREBALLAR hi haurà el dinar subvencionat per la colla , arròs i amanides... però cal venir a donar un cop de ma!!!

A la tarda , a les 18.00 tenim l'Assamblea Ordinària de la colla. Aquest actes de sobirania democràtica de tots els menbres de l'entitat serveis per rebre i demanar les explicacions de la junta i de la tècnica ( i demanar la col·laboració per banda d'ells a tots els sagals i sagales!!!).
Dins de la vida associativa de les entitats aquests és un dels actes "oficials" ón cal que hi participem tots (a no ser que hi hagin causes majors!).

CALÇOTADA SAGALS D'OSONA 2010
28 DE FEBRER DE 2010

Cap a les 10.00 matí , primera sortida calendari fotogràfic Sagals d'Osona 2011.
Caminades per visitar llocs d'interès paisatgístics de la nostra comarca per fer un recull de fotografies amb un pilar de la colla castellera (amb camisa!!! cal portar l'uniforme “oficial” !!!)...
porteu-vos l'esmorzar si voleu!!!
El primer lloc serà aprop del local...Sant Marc , l'ermita de Sant Jordi de Folgueroles,etc.

Cap a les 14.00 Calçotada
Calçots amb salsa salbitxada
Botifarra amb mongetes i/o amanides
Aigua ,vi ,refresc , cafes ,postres ,etc
Socis majors de 13 anys ….... 12€
Socis menors de 13 anys …..... 5€
No socis ….............................. 15€

Per fer previsió apunteuvos a la llista del local o enviant e-mail a
secretaria@sagals.cat data límit fins el divendres 26 de febrer.