FESTES DE SANTA EULÀLIA 2010 a BarcelonaDel 6 al 14 de febrer de 2010
Les festes de Santa Eulàlia, la patrona d'hivern de Barcelona, s'han convertit amb els anys en una festa marcadament familiar.

La majoria de les activitats es concentren a Ciutat Vella i especialment el cap de setmana dels dies 12, 13 i 14. Hi haurà correfocs, música, castells, fira d'artesans a l'Avinguda de la Catedral i moltes activitats més.

També hi ha activitats especials en algunes biblioteques de Barcelona.


Portes obertes a La Casa dels Entremesos

Del 6 al 13 de febrer es podrà veure el Seguici Històric de la Ciutat de Barcelona: el Bestiari, els Gegants del Pi, de Santa Maria del Mar, els gegants dels barris, la Carassa.. És a dir la pràctica totalitat de la imatgeria de la Ciutat Vella de Barcelona.

També es podran visitar els espais que composen la Casa dels Entremesos, el lloc on conviuen les entitats de Cultura Popular de la Ciutat Vella: les sales d'assaig, la sala d'actes i exposicions. A més d'una exposició sobre el Bestiari Festiu Europeu (1870-1970), una selecció de les fotografies que, durant els darrers 35 anys, ha anat recollint Ramon Saumell.

La Casa dels Entremesos
Pl.Beates, 5

Podeu consultar tots els actes a la web de la festa , al següent enllaç :

El cartell del 2010

Sonja Wimmer és l'autora del cartell de les festes de Santa Eulàlia d’aquest any. Nascuda a Municl’any 1974, va venir a Barcelona a estudiar a la Llotja, Escola Superior de Disseny i Art. Aquí va ser on va deixar la seva professió de dissenyadora gràfica per dedicar-se plenament a la il·lustració. Ha treballat per a editorials com Tangrintler Medienhaus o Berlin Express, ha fet dibuixos per a contes per a l’associació de contacontes Goldmund o Die urbanauten i revistes.

Podeu descarregar el programa complet de la festa major d'hivern a l'enllaç que acompanya aquest article.

programa de la festa Santa Eulàlia 2010 (PDF)


El diumenge 14 de febrer
12.00 Actuació castellera per les Festes de Santa Eulàlia a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona ,
Castellers de Barcelona , Castellers de Sants , Castellers de la Vila de Gràcia , Castellers del Poble Sec i Castellers de la Sagrada Família


Enllaç vídeos actuació Diada de Santa Eulàlia 2009

Cap comentari: