Dissabte Barça-Espanyol : Ferran Adrià versus "ranxo cuartelero"



El proper dissabte es juga el derbi entre els dos equips de la ciutat de Barcelona,el F.C.Barcelona i el R.C.D.Espanyol (dissabte a les 20.00h en PPV).
La rivalitat entre "cules" i "pericos" fa molt de temps que dura,malgrat que ja fa anys que "rivalitat" no podem dir que n'hi hagi gaire.
Aquesta temporada el Barça esta a un nivell tipus "Ferran Adrià",mentre que la banda perica sembla un ranxo cuartelero. Com deia l'acudit el que diferenciava un equip de primera d'un de segona era la Diagonal.
L'Espanyol esta a un pas de tornar a segona divisió, el Sant Andreu esta a un pas de pujar a segona divisió enguany que celebra el seu centenari,podríem veure un partit inaugural del nou estadi dels periquitos la temporada que ve amb el gran derbi "Espanyol-Sant Andreu"...això si que seria fer país.
Però el futbol també ha portat a una forma d'entendre els àpats particulars,des de l'entrepà i llauna de beguda,fins a la demanda de pizzes,etc...i fins i tot un grup de receptes per dies de partit.És curiós el receptari FAST-FUT,on podrem trobar àpats per preparar abans,durant i a la mitja part.
No em trobat la recepte de "perico que vola,perico a la cassola"...encara.

1 comentari:

Anònim ha dit...

molt bo la comparaciò que feu dels dos equips.

un seguidor fidel apartir d' avui quin gran bloc.

si podeu no deixeu de visitar:
http://elstrinxats.blogspot.com


salut i bona teca