Les nostres tradicions...Castells i Tions



Arriben les festes de Nadal i amb elles la invasió de tradicions "foranies" de tots colors: amics invisibles,"halloweens",Monarquies Màgiques i en particular una de color "vermell coca-cola" que amenaça d'ocupar els balcons i finestres de les nostres façanes...PROU!!!!

Mantinguem les nostres tradicions !!!
DE REIS...NI ELS MAGS !!!
Ja ho diu la web oficial de l'Opus Dei:Els Reis Mags tingueren una estrella; nosaltres tenim Maria” el camí cap a l'ésser diví passa pel consum d'alcohol i estupefaents?

FORA EL PARE NOEL !!!



Fem Cagar el Tió !!!!


Aprofitant el Mercat Medieval és va dur a terme a Vic un taller de construcció de Tions per la mainada (i no tant mainada!!!)
Com l'any passat, les entitats que van organitzar la campanya a Vic són Òmnium Cultural d'Osona, Vilaweb Vic i la Fundació Humanitària Trueta.,podeu veure les fotos a l'enllaç següent:

Taller Tions Vic 2008ç


Aquest dissabte al local de la colla castellera dels Sagals d'Osona, a l'Ateneu La Central,de 6 de la tarda a les 8 del vespre podrem participar de l'activitat dedicada als més menuts de la colla...EL TIÓ DE LA CANALLA !!!! Una bona oportunitat per mantenir les nostres tradicions i per compartir amb els veritables "protagonistes" dels castells...la mainada.