L'Espadat , un punt de trobada a la xarxa

Avui us presento un nou portal dedicat a la informació castellera, que porta per nom L’Espadat“.

Aquest portal, en forma de bloc, neix a partir de la idea de l’autor del bloc “Frikilandiverdusco“ un casteller de Lleida i antic membre dels castellers de Vilafranca, el qual ha anat cercant col·laboradors en els altres blocs castelleres i entre les colles castelleres.

De l'unió de diversos blocaires

L'espadat.com neix amb la finalitat d'informar, opinar i escriure tot allò relacionat amb l'actualitat castellera.Aquesta pàgina pretén donar cabuda a totes les colles sota l'independència de qualsevol mitjà, colla o entitat relacionada amb el fet casteller.
Els autors del bloc , així com els col·laboradors, formem part de diferents colles amb un objectiu en comú ; formar part de l'informació castellera a partir de la fusió de dues aficions: la castellera, i l'utilització de la bitàcola a internet.
A "l'espadat.com" restem oberts a la participació de nous col·laboradors i autors amb aquesta mateixa premissa.És per això que us convidem a formar part d'aquest projecte. Si hi esteu interessats/des en cobrir les actuacions, actualitat, i qualsevol acte relacionat amb la vostre colla, escriviu-nos a: lespadat@lespadat.com
El portal, actualment està en fase de construcció però ja podeu trobar les primeres cròniques d’actuacions, les quals seran una part important del portal, però sense deixar a banda l’apartat de l’agenda, el d’actualitat i altres que podreu anar veient mica en mica.
L’últim apartat que s’ha afegit és el de “Plaça a plaça”, on em van demanar que anés aportant informació gastronomico-castellera per anar descobrint les diferents places castelleres de Catalunya,espero poder anar fent-ho habitualment.

Aquest projecte neix amb molta il·lusió i amb moltes ganes, i amb el somni de ser un referent del món casteller com ja ho són altres webs.

Us convido a què l’aneu visitant periòdicament.