Fotos actuació a Igualada 20/4/2008





La diada de diumenge passat va tenir un "factor" decisiu : LA PLUJA . Malgrat sigui una bona noticia pel país el fet que plogui,la jornada castellera es va haver de traslladar al local de la colla dels Moixiganguers d'Igualada,un local de dimensions correctes per un assaig però massa petit per encabir les tres colles (al final l'ambient ja tenia molta "carregà humana" per dir-ho d'una manera !!!)...no cal sinó agrair els esforços dels amfitrions per poder realitzar la diada i que les colles de fora no marxessin sense actuar i amb la despesa dels desplaçaments feta per res.
Al primer moment va semblar que s'hauria de baixar alçada dels castells degut a les dimensions del local,però es van poder fer castells de set -això si,després de trobar el punt exacte on l'enxaneta passés sense cap dificultat...una anècdota del dia!!!).
Actuar dins de locals tancats no és gaire maco,per no dir gens,però hi ha dies que no es pot triar...es van poder fer els castells,i va arribar la pluja que molta falta que fa...ja hi hauran altres places on ens acompanyarà el bon temps...