Fotos Mercat medieval de Calonge 2008



El diumenge passat vem anar a visitar el Mercat medieval de Calonge,malgrat el mal temps del dia abans que va fer que les paredetes haguessín de tancar a les 3 de la tarda,el matí del diumenge va aguantar fins a la mateixa hora...Es va poder gaudir de l'espectacle de cetreria,el vol d'aquestes aus tant grans,sobretot el bultó africà i l'àliga americana (degut a la legislació catalana no es pot fer servir espècies autòctones),va ser molt espectacular...per veure això ja valia la pena aguantar l'aire fresquet i les gotetes de pluja del final.




La resta del Mercat cada any va millorant,més espectacles de carrer i el nivell "gastronòmic" també a l'alça. Llàstima de la climatologia,que ja va malmetre la Fira del Brunyol i la Garnatxa i que haurà afectat també a la dels Formatges de Ribes de Freser. També aqui a Calonge varem trobar presència osonenca,de formatges de Centelles...apart de les sempre presents Coques de Perafita.

El proper cap de setmana tindrem més propostes per recuperar aquest cap de setmana llarg de Setmana Santa tant "mogut" meteorològicament.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones! jo i vaig anar el dissabte a calonge i el temps també va ser mogudet! una pregunta, tens alguna foto del dissabte? perque jo i vaig sotrir a la cercavila i no en tink kap, i en voldria alguna de rekord. si saps algu tu agrairia!

adeu

Carles Guillamón ha dit...

No en tinc cap del dissabte,no hi vaig anar...volia anar a garriguella però el temps també ens va "desistir".
Em sap greu...
Ens coneixem?

Anònim ha dit...

mmm.... krek ke no, el teu nom no em sona pas però, molt de gust!


aReus