Fotos concurs de Truites amb suc d'Ulldemolins 2008El 9 de març va tenir lloc el concurs de truites i la diada castellera amb els Xiquets de Reus,ara ja fa 15 dies,però per diferents problemes "tècnics" no hem pogut penjar les fotos...En Alexandre Prieto Ortiz fotògraf dels Xiquets de Reus ens ha enviat aquestes imatges de les truites i dels castells de la seva colla...
Segons ens comenta l'Alexandre la participació de públic va ser inferior a altres anys,segurament degut a la coincidència amb les eleccions estatals...Aquesta diada a Ulldemolins marca l'inici de la temporada dels Xiquets,una bona manera de retrobar-se a plaça tota la colla i més si hi ha teca pel mig...Àlbum de fotos Jornada de ta Truita amb suc d'Ulldemolins 2008Les fotos has estat fetes pel Sr.Alexandre Prieto Ortiz dels Xiquets de Reus.
Hi ha diferents fotos de cassoles per poder veure la presentació tant treballada,també hi ha la cassola guanyadora la nº59,però quan es va poder fer la foto els jutges del concurs ja l'havien "tastat" massa,fins al punt de no quedar-hi quasi be res...avantatges de ser jutge!!! no?