Una actuació de "fer pinya"

El proper diumenge 3o actuarem a Vic,a la inauguració de l'Escola de Sant Tomàs a Vic al carrer Jaume I El conqueridor 19 a l'àntic "Sant Miquel dels pobres".
L'hora de l'actuació és a les 12 HORA NOVA
Recordeu que la nit del dissabte al diumenge s'ha d'adelantar 1 hora el rellotge


La noticia ha estat publicada en els medis de la comarca,com us mostrem en el retall de Vilaweb:

L’Ajuntament de Vic formalitza amb l’Associació de Sant Tomàs la cessió de l’edifici de L’Estel

L’Ajuntament cedeix l'edifici per 25 anys i farà una dotació econòmica anual de 50.000€

El contracte que han signat aquest dilluns, dia 17 de març, l’Ajuntament de Vic i l’Associació de Sant Tomàs concreta la cessió durant 25 anys de l’edifici de l’escola L’Estel a l’Associació de Sant Tomàs, per tal que aquesta desenvolupi el servei d’escola especial. El contracte també especifica que l’Ajuntament farà una dotació econòmica anual de 50.000 € per al manteniment de les instal·lacions, despeses de funcionament i activitats diverses.

El contracte l’han signat l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal i el president de l’Associació de Sant Tomàs, Àngel Andreu. També hi han estat presents el gerent de l’Associació de Sant Tomàs, Ricard Aceves, i la sots-directora de L’Estel, Montse Vall.


L’acalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, ha felicitat l’Associació Sant Tomàs per la tasca que realitza a L’Estel tant a Vic com a la comarca d’Osona, tot afirmant que l’existència d’aquesta escola “confereix excel·lència a la ciutat de Vic.” Vila d’Abadal ha expressat que el contracte contempla una dotació anual de 50.000 € “que intentarem que vagi augmentant.”

El president de l’Associació de Sant Tomàs, Àngel Andreu, ha agraït a l’Ajuntament la implicació amb l’escola i ha afirmat que “aquest contracte és el resultat d’un procés llarg que ha culminat en la disposició de l’edifici per a l’Estel.” Andreu també ha explicat que l’aportació de l’Ajuntament permetrà reduir tant la quota que paguen els pares com el dèficit de l’escola” i que en un futur “es vol tendir la total gratuïtat.”

La presència de la colla en aquests actes de la vida social de la comarca son molt importants,és fent pinya amb tots els sectors de la societat i encara més al costat dels més desfavorits que l'entitat creix...En el món casteller hi ha la dita que "tothom és necessari però ningú és imprescindible",però diumenge és una actuació per demostrar que els castellers no tant sols estan a plaça amb actitud lúdica,sinó també per "fer pinya" amb la societat.