La cuina "gaucha",la "parrilla" i altres receptaris de brasa
A Muntanyola podrem tastar un plat "típic" de cuina argentina,el "asado". La cuina d'aquest país és una referència per aquest tipus de coccions,se'ls considera els "reis" de la brasa. Al nostre país la cuina de brasa es també un referent dins de la cuina casolana,qui no ha anat a fer una costellada al bosc?,o un àpat de carn a la brasa a casa d'algun amic o parent?.
Per aquells que vulguin més informació us indiquem alguns enllaços i receptaris.
El "asado" més gran del món
Parrilla i "asado" argenti,amb acompanyament musical...
Receptes Argentines
Totes les receptes argentines,trobareu entrants,primers,carns,peixos,salses....molt i molt completa.
Receptes del món, Amèrica del Sud-Argentina
Receptes de cuina criolla
Receptaris de cuina argentina i de brasa
a 11:12
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada