Marrecs de Salt a l'espai Gironès ... comença la festa!!!Els Marrecs escalfen motors a l’Espai Gironès

La colla castellera dels Marrecs de Salt, van actuar el dissabte a la tarda a l’Esapi Gironès de Salt per escalfar motors de cara a la temporada que acaben de començar. La d’ahir va ser una actuació per agafar embranzida i començar a treballar el tronc i les pinyes, després d’uns mesos de vacances des que es va acabar la passada temporada, al mes d’octubre.

La diada, que van fer en solitari, sense cap altre colla, va començar amb un pilar de 4 i seguidament es va fer un sòlid 3de6. A la segona ronda es va assolir el 4de6, després d’un intent desmuntat. A la tercera ronda es els espectadors van podir gaudir d’un 4de6 amb agulla, un castell espectacular per la seva construcció, ja que està format per l’estructura del quatre i la del pilar. L’actuació va finalitzar amb dos pilars de 4.


Segons les paraules del cap de colla, Ferran de Batlle, “aquesta actuació ha servit per treballar la part de dalt dels castells”, i assegura que “tots els castells han estat molt ferms”, cosa que dóna molta seguretat a la colla i motivació per arrencar la temporada amb força.


La propera actuació tindrà lloc el proper 21 de març a Bescanó, en motiu de la Fira de l’Embotit. En aquesta ocasió ho faran acompanyats dels Castellers de Figueres. Els Marrecs esperen poder fer-hi construccions de 7 pisosCap comentari: