Fotos 3a. Mostra de Cuines del Món de Taradell 2010



El dissabte passat ens varem acostar fins a Taradell , a l'espai de Can Costa i Font, per veure i tastar els diferents plats de la 3a. mostra de Cuines del Món.
Amb més d'una vintena de diferents països i nacionalitats dels món , varem poder gaudir d'un ampli ventall de la gastronomia del nostre món. En temps de "sorolls mediàtics" i de diferents esclats de tensions inter-comunitàries a diferents muncipis del país,veure una entitat com la SOM DONES de taradell que treballa per ensenyar i compartir les diferents cultures gastronòmiques dels nous catalans és molt positiu. Els problemes de convivència no s'arreglaran compartint plats , això es cert , però comencen quan cadscú es tanca en els seu gueto i no vol conèixer ni compartir res de l'altre. Com diu la dita. TOTS SOM IGUALS PERQUÈ TOTS SOM DIFERENTS.
El pragmatisme femeni caldria poder encomanar-lo a certs mascles "rupestres" , entestats en fer discursos incendiaris.
Personalment , prefereixo compartir un plat de conill (de la representació catalana) amb una mica de pintxos (d'Euskadi) , amb un mojito (cubà) i unes pastes (magrebís)...sense desmereixer res dels altres,que estava prou bo tot!!!
Els mojitos !!! això si que serveix per escampar el bon rotllo !!!