Fotos actuació Sagals Sant Bartomeu del Grau 2010




Primera diada dels Sagals d'Osona amb un altre colla de la temporada 2010 , els castellers osonencs han actuat a la Fira de l'Aigua 2010 de Sant Bartomeu del Grau juntament amb la colla dels Castellers de Terrassa.
El resultat de la jornada ha sigut força positiu, els de la camisa carbassa han descarregat un3d7,un 4d7 i un 5d6 , a les rondes de pilars han fet un pilar de 4 d'entrada a plaça (amb la particularitat del tronc "familiar" amb el pare i les seves dues filles ,fills de Sant Bartomeu.
Pels de Terrassa han portat a plaça un 3d7 ,4d7 i una torre de 6 , juntament amb un pilar de 5 de cloenda.
A aquestes alçades de la temorada ,tot jus a l'inici, cal anar ajustant els canvis , els nous castellers i la nova manera de treballar de la tècnica entrant. A destacar "l'estrena" a plaça d'una dotzena de castellers i castelleres nous...un bon senyal!!.
La Fira ha permès gaudir d'un espai força concorregut , aquesta plaça ja ha sigut en altres temporades l'inici de la temporada dels Sagals.
El matí, abans de la feina , s'ha produit l'esmorzar casteller al Bar Caribe , amb aisitència de forces castellers.
La propera setmana actuarem a La Fira de l'Arbre de Muntanyola amb els Castellers de Sabadell , a 3 setmanes del Mercat del Ram els osonencs miraran de pujar un grau més les construccions castelleres de cara a recuperar la torre de 7 el més aviat possible.