Fotos Muntanyola 2010




Àlbum de fotos Muntanyola Fitra de l'Arbre 2010


Els Sagals d'Osona han actuat conjuntament amb els Castellers de Sabadell a Muntanyola aquest diumenge , dins dels actes de la Fira de l'Arbre de la localitat osonenca.
El temps en ha acompanyat, un dia asoleiat i força agradable , durant la diada. Els de la camisa carbassa han realitzats un 3d7 , un 5d6 i un 4d6 amb agulla untament amb 2 pilars de 4 d'entrada a plaça i un pilar de 5 (el primer de la temporada) de cloenda. Els de Sabadell han pogut fer dos castells de 7 , el tres i el 4 , i una torre de sis juntament amb 2 pilars de 4 d'entrada i un pilar de 5 de cloenda.
Les rondes han anat sense mases complicacions tot i ser la primera jornada pels sabadellens , que inauguren temporada a la nostra comarca, i pels osonencs que amb la diada d'avui fan un altra pas cap a complir els objectius del Mercat de Ram.

La diada de Vic d'aquí a 15 dies anirà acompnyada per uns assajos especials , per preparar tècnicament els castells i "engrandir" la colla.Per aquest motiu ha començat una campanya de "Porta un amic" a l'assaig del dia 25 de març.
En paraules del cap de colla "cal ser més i millors" per portar els grans castells un altre vegada a plaça.
Avui ha sigut força evident la presència d'aquests "nous sagals" que s'han incoorporat a la colla. Si podem afegir alguns "esperimentats" que fins ara no han començat la temporada podem tenir forces ilusions...tenim personal per fer grans coses!!!

Després de la feina , alguns castellers s'han quedat al dinar que organitzava la gent de Muntanyola.Un arròs esplèndid !!! cal felicitar als cuiners (segons hem pogut informar-nos són de Manresa , d'una peixeteria que fan també caterings...).
Aquest any , potser per la crisi o per la nevada , hi ha hagut molta menys gent al dinar ... potser la meitat !!!. Les paredetes també s'han reduit , però tot i així hem popgut comprar bons productes: uns embotits de Planoles amb molt bona pinta , formatges,etc.
Ja són varies les temporades en que els osonencs asisteixen a la Fira de l'Arbre , la d'enguany tenia el dubte de la nevada de principi de setmana que havia deixat els camps de Muntanyola impracticables , però al final l'exceent dia de sol ha permes gaudir d'una bona diada.La primavera ja treu al cap , tot es desvetlla de la pausa hivernal i fins i tot els castells es desperten amb ganes de creixer algun pís més.