Festa Major de Sarrià : Castells ,Braves i Pastissos


Mostra un mapa més gran
El proper cap de setmana la colla carbassa actuarà a la Festa major de Sarrià convidats pels Castellers de Barcelona i amb la colla dels Nens del Vendrell. Encetem així un parell de caps de setmana al cap-i-casal, ja farà unes quantes temporades que els Sagals són presents per aquesta diada castellera i a la del dia 12 d'octubre a Les Corts
Després de les Festes de la Mercè ,ara li toca el torn a aquest antic poble de Sarrià (ara districte de la capital). Gastronòmicament hi ha dues coses molt conegudes de Sarrià : les patates braves del Bar Tomàs i la pastisseria Foix (molt aprop d'on hi haurà l'actuació...)
Per saber més coses de la festa major us deixem l'enllaç següent:
Programa Festa Major Sarrià 2009

Per destacar algunes coses del cap de setmana :

Dissabte 3 d'octubre
A les 21.00h III SOPAR DE CUL A TERRA
els organitzadors hi posen les brases i tu la resta. Portat el pa, el tall, el vi i la graella...i sobretot, no et deixis el bon rotllo! Lloc: Plaça de la Olivera (Via Augusta- Passeig Bonanova). Organitza: Enre-9.

Diumenge 4 d'octubre
De 9.00 a les 19.00h GRAN PAELLA - CONCURS DE PAELLES al Desert de Sarrià (Passeig de Santa Eulàlia). Organitza: Associació Veïns de Sarrià.



A les 12.15h a la Plaça de la Vila DIADA CASTELLERA amb les colles dels Nens del Vendrell, Sagals d'Osona i Castellers de Barcelona.
A la plaça de Sarrià els Sagals d'Osona varem descarregar el "millor" 3d7 per sota que em fet mai , amb emoció i suspens fins el final !!! i amb molt d'ofici ...

3d7 aixecat per sota ..... PER FER AFICIÓ!!!!!


però també podem aprofitar la visita al cap i casal per treure el nas a altres llocs:



"Si Dios fuera patata brava, sería una brava del barcelonés Bar Tomás, el Templo de las Bravas."
Visitar el número 49 del Carrer Major de Sarrià es una experiència mística. I aquest mític bar ja te un llibre que revela (quasi) tots els seus secrets.

Del divendres 18 de setembre al diumenge 4 d’octubre, la “Festa Major” del llibre vell a Barcelona: la Fira del Llibre d’ocasió, antic i modern al Passeig de Gràcia. Organitza el Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya.

Per segon any, a la cantonada de la Gran Via de les Corts Catalanes amb el Passeig de Gràcia, al davant del Cinema Comèdia, hi ha el Punt de reciclatge “El Llibre Solidari”.

El funcionament és ben simple: tothom que ho desitgi pot portar-hi llibres que es posaran a la venda a preus simbòlics (entre 1 i 10 euros). Els diners recaptats seran destinats al programa “Escoles amigues de la infància” que la UNICEF realitza a Moçambic.


Aquests són els expositors confirmats de la Fira .



Estand Nom Estand Nom
1 Llibreria Litoral 18 Llibreria J. Muñoz (El Vendrell)
2 Ramón Urbano (Granada) 19 Difusora de la Cultura
3 Stock Llibres 20 Ajuntament de Barcelona
4 Rincón del Libro (València) 21 Llibreria Muntaner
5 Llibreria Antiquària Farré 22 Llibre Vell
6 Llibreria Pol Farré 23 Llibreria Sánchez
7 Books Factory 24 Galaxia del Libro
8 Libreria Anticuaria García Prieto (Madrid) 25 Llibreria Castro
9 Llibres i papers antics 27 Llibreria Casals
10 Llibreria La Ela (Canovelles) 31 Llibreria Davila (València)
11 La Bola — Casa Usher SCP 33 Llibreria Tresserras
12 Libreria Anticuaria Rafael Solaz (València) 35 Llibreria Rodés
13 Llibreria Delstre’s 37 Llibreria Antiquària Gibernau
14 Llibreria Canuda 39 Llibreria Millà
15 Miguel Urbano Libros (Granada) 41 Llibreria Antiquària Manuel Del Pino
16 Costa Llibreter (Vic) 43 Happy Books
17 Carrer de l’Oci
Llibreria Rosa Sardà

2 comentaris:

Pau- Moixiganguers ha dit...

Aquest 3 de 7 per sota sembla el nostre primer que vam fer per festa major aquest any...un rengle es queda enrera i defensada èpica...la plaça va vibrar! quin any és aquest 3 per sota? és dels primers de Sagals?

Carles Guillamón ha dit...

Aquest 3d7 per sota és de l'any 2007 , a la Festa Major de Sarrià ... és el 3d7 per sota més "espectacular" que hem fet fins ara,d'aquells que queden gravats a la memòria.
Tot va anar bé...patint ,defensat fins al final ,els dubtes de l'anxaneta ,la plaça emocionada...però millor no repetir-lo gaires vegades,ja,ja,ja. Molt millor anar una mica més tranquils... per tothom,ja,ja,ja
Barcelona va fer 3d8 i 4d8 , Sants va fer castells grossos també però l'ovació de la plaça amb aquest 3d7 per sota va ser increïble , nosaltres semblàvem la colla gran!!!!