Vídeos actuació Colles de l'Eix 2009 a Vic

La diada de Colles de l'Eix 2009 a Vic va acabar amb un cert regust agredolç pels carbasses,el fet de no poder descarregar el 4d8 a casa va ser la nota "negativa" malgrat que el castell es va poder desmuntar evitant el risc de caiguda (bona senyal del nivell dels castellers de tronc...). Al 4d8 li falta encaixar be entre segons i pinya,la resta esta prou ferm i segur...amb paciència i voluntat s'assolirà aviat.
La jornada ens va deixar una actuació molt bona,amb 3 castells de set d'alt nivell : 5d7 ,3d7 per sota (un valor segur dels Sagals !!!) i un 4d7 amb agulla treballat.
Per acabar amb un vano de 5 i amb el castell de germanor de les quatre colles. El darrer castell va tancar la diada castellera i va obrir pas a les activitats més festives,un cop des-enfaixats calia agafar forces per la festa i el concert...Mercat de Música Viva , Rengles ,La Tropa...una nit de gresca després de la feina.
5d7 e intent desmuntat de 4d8 dels Sagals d'Osona

3d7 per sota i 4d7 amb agulla dels Sagals d'Osona

Vano de 5 i 4d7 de germanor dels Sagals d'Osona i resta de colles

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser molt guapop aquest any tambe les colles de l'eix i esta molt be com record tenir'les com video pro em sento molt trist que va surtir nomes els sagalls i al final el germanor i els pilars i no van surtir les altres colles que van fer tan be com els sagalls.

Carles Guillamón ha dit...

Els vídeos de les altres colles també sortiran ,però tot demana feina i temps ...paciència.