Sitges : La casa dels Castellers de la Jove i del Bacardi


Mostra un mapa més gran

El proper dimecres 9 de setembre hi haurà una colla castellera que potser serà l'enveja de tot el món casteller,la meva la tindran tota... segur!! La Colla Jove dels Castellers de Sitges actuarà al Congrés de Bacardí a la seva vila.
Membres de la Colla Jove de Castellers de Sitges ja varen visitar l’Acadèmia Bacardí el juliol passat, situada al Palau Maricel de Sitges.
A través de quatre sales temàtiques, el recorregut per les diferents fases del procés de producció van permetre els castellers de la Jove descobrir les raons per les quals aquest rom va inspirar una revolució en el món de la cocteleria i va servir de base per a la creació de còctels originals com el Mojito i el Daiquiri.



La instal·lació de l'Acadèmia a Sitges té un significat molt especial, ja que és la vila d'origen de Don Facundo Bacardí, des d'on va començar el seu viatge cap a Cuba, on va fundar la companyia el 4 de febrer de 1862.

L'Acadèmia romandrà fins a finals de setembre al Palau Maricel.

Dimecres 9 de setembre. 16.30h. actuació de la Colla Jove dels Castellers de Sitges al Passeig de la Ribera (Congrés de Barcadí)

Però això no és tot , per la Diada després de l'assaig hi haurà sopar i degustació de "mojitos"... així si que faran la colla gran!!!