Pericos de més de 30 Kg intentaran alçar castells a Cornellà

Aquest diumenge l'entitat esportiva resident fins ara a l'Estadi Olímpic Lluís Companys ,farà la cerimònia d'inauguració de la seva nova seu .Un estadi nou situat entre els termes municipals de Cornellà del Llobregat i El Prat del Llobregat.

El 21 de juny de 1997 es va jugar el darrer partit a l'estadi de Sarrià (darrera casa en propietat del club), que ha de ser venut per eixugar el gran deute que arrossega la societat, provocat per unes males gestions econòmiques i esportives dels equips directius, i en els terrenys s'enderroca l'històric estadi i s'hi construeixen habitatges.




Projectes que acaben i d'altres que comencen....i així anar fent.
Uns dies després de la venda de Sarrià, Daniel Sánchez Llibre és escollit president de l'entitat. El club passa a jugar els seus partits a l'Estadi Olímpic de Montjuïc.
Després d'11 anys de lloguer i 15 temporades després del seu darrer ascens de segona divisió ,l'entitat afronta una nova etapa.
Els actes inclouran una exhibició castellera feta per aficionats d'aquest equip de futbol,que actuaran amb una camisa feta per a l'ocasió...la presència dels castellers serà tant a dins com a fora de l'estadi,on s'espera alçar castells de 7.
Després el Liverpool F.C. jugarà el partit inaugural amb l'equip local.

Aquest "post" el poden publicar a "El Periódico" tranquil·lament...sense dir cap mentida,és pot tergiversar la informació i manipular-la per fer entendre allò que volem , que els pericos són uns "misèries"...