Fotos sortida Motard a Osona ...

El cap de setmana passat a Vic es varen poder veure un centenar de motos a la sortida de cap de setmana organitzada per Mototurisme Catalunya amb la col·laboració de l'Associació Cultural Sagals d'Osona,va ser tot un èxit...cal doncs,primer de tot felicitar als promotors de l'esdeveniment i desitjar que es pugui anar repetint i creixent...
Això del món de les motos a la nostra comarca - a Osona i a tot el país en general - és quelcom més que una afició,el món dels "motards" te molt de "colla" entesa com la podem entendre els castellers,potser aquest és un dels punts d'unió malgrat siguin activitats tant diferents.

Les activitats del cap de setmana han deixat un important material audivisual,fet en part pels assistents mateixos i per la "reportera" dels Sagals d'Osona...una experiència molt gratificant,segons ens comentava ella mateixa (La foto de la Lurdes López prenent imatges dalt de la moto recorda imatges que podem veure al Tour de France aquestes setmanes..ja,ja,ja..."mu professionà")

Dissabte varen participar en el curs de conducció més d'una trentena de motos que van arribar al centenar a la sortida del diumenge al matí,un gran èxit.

Aquestes activitats no depenen d'una sola entitat,cal la col·laboració de diferents grups per fer-la possible.

A part de les anomenats anteriorment de Mototurisme.cat i els Sagals d'osona també han col·laborat molt directament la gent del FORTIS-SBK - un foro motard amb molta gent de la nostra comarca que estant començant amb molta força.
I també a la infraestructura de la colla castellera i la seva gent (Mari Rico,Lurdes López,Santi Tió,Santi Puig,Joan Riera,Sendo Brugulat,Pep Comajoan...). Felicitats a tots.
Aquestes activitats permeten obrir l'entitat castellera a altres ventalls de gent,potser (o quasi segur!!!) no arreplegarem cap que penji la faixa "motera" per enfaixar-se amb la "castellera",però si que ens pot permetre pescar algun soci col·laborador,tenir ressò mediàtic de l'entitat i proporcionar una font d'ingressos extraordinaris molt interessant. Les colles castelleres generem un gram volum de despessa i cal diversificar les entrades,i si a més això ens seveix per fer publicitat i difusió de la nostra activitat millor que millor.
Amb la situació actual i la previsió per l'any vinent caldrà anar pensant en esdeveniments semblants properament...la crisis no la superàrem aturant-nos davant les dificultats,sinó veient les oportunitats que genera.

Aquí us deixem diversos links per veure fotos de la sortida:

Àlbums de fotos a Mototurisme Catalunya (fotos de diferents participants)

http://picasaweb.google.es/ivancodorniu/Vic?authkey=Gv1sRgCIPTr7W2oNbN_QE&feat=directlink# (fotos Super_coco)

http://picasaweb.google.es/frandcas/OSONA?feat=directlink (fotos Heavy1987)

http://picasaweb.google.com/montoyo...feat=directlink (fotos Sagal)

I el ressò als mitjans de comunicació de la sortida ho podeu llegir a la web de l'Osona.com,amb la galeria de fotos feta per la Lurdes Lòpez.

Osona acull la trobada mensual del fòrum Mototurisme.cat

Compta amb el suport dels Sagals d’Osona.Aquest cap de semana, el fórum Mototurisme.cat, amb la col•laboració dels Sagals, la trobada mensual a Osona. Hi han participat un centenar de “motards” de tot Catalunya, amb una setantena de motos.

El dissabte 18 de juliol es van trobar a Tona i van participar en un curs de conducció. Al matí, pràctica, a la tarda teórica. L’endemà es van concentrar a la plaça Major de Vic i van fer una ruta per les carreteres amb més giragonses de la comarca.

Els participants al fórum Mototurisme.cat es defineixen com un “grup de motos que ens agrada fer turisme i conèixer en mica en mica tot Catalunya”. Per aquest motiu cada mes fan una trobada a diversos punts del país i, de tant en tant, fan sortides més lluny.