Fotos actuació Sagals d'Osona a la Festa Major de Sant Miquel de Balenyà 2009



Els Sagals d'Osona van tancar la primera mitat de la temporada amb l'actuació a la Festa Major de Sant Miquel de Balenyà el dissabte 25 a la tarda. Una diada tranquil·la on es va poder veure un castell de 7 - el 3d7 - i la resta de construccions de la gamma alta de sis - la torre de 6 i un 3d6 per sota - fets amb solvència,malgrat l'escassetat de camises carbasses. A la ronda de pilars,2 pilars de 4 per entrar a plaça i un pilar de 5 de cloenda.

La colla osonenca tanca aquesta primera part de la temporada amb els objectius complerts,les construccions de gamma alta de set pisos i el primer 4d8 carregat per Festa Major de Vic.Malgrat que als assajos el castell estava molt més segur,els nervis de plaça i de ser el primer de l'any varen impedir que es descarregués amb més tranquil·litat. Especial referència al 3d7 per sota descarregat en 5 ocasions fins ara,que ha esdevingut el castell "bandera" de la colla carbassa.


Ara toquen doncs unes merescudes vacances pels de la camisa carbassa fins a finals d'agost,quan retornaran als assajos per preparar les diades més importants que queden al calendari : Festes del Tura a Olot ,Trobada de Colles de l'Eix a Vic, Diada de colla a Centelles, Festes de Sarrià i Les Corts a Barcelona ,Diada del local del Minyons a Terrassa...etc.

Les perspectives dels carbasses són de poder acabar la temporada descarregant castells de vuit i poden recuperar una diada "clàssica de vuit" amb el 4d8,3d8 i la torre de 7 , tot i que alguna sorpresa a nivell de pilars també podria estar al seu abast.
Cal tenir pressent que enguany no és any de concurs casteller i això fa que les colles tampoc "apretin" tant el ritme.

Continuaran amb les campanyes de captació de nous membres de la colla i de promoció del fet casteller a Osona com la dels assajos a fa Plaça que han dut a terme aquestes darreres setmanes a la Plaça major de Vic i mirant de portar l'experiència a la resta del territori osonenc on des de fa ja 12 anys en són la colla referent , no tant sols pels pobles i municipis de la comarca sinó per la resta del món casteller.
Una Comarca, una Colla , Una Camisa .Una Plaça