Fotos assaig a la fresca 2009 ...assajos a la Plaça Major de VicEls darrers dos assajos abans de vacances,els divendres 17 i 24 de juliol, la colla castellera dels Sagals d'Osona els farà a la plaça Major de Vic,a la fresca...una molt bona idea vist les temperatures dels darrers dies.
La plaça Major de Vic és la plaça més important pels castellers de la camisa carbassa,és la NOSTRA PLAÇA,i a on fem les actuacions més importants..o almenys ho intentem!!!, donar-li un ús com a escenari de promoció de la colla és bo,al local les condicions d'assaig són millors que a l'aire lliure...però els castells prenen la màxima expressió a plaça,una activitat popular en espais populars,aquest és un dels seus encants.
No és cap idea original,hi ha altres colles que també ho fan...i algunes ho fan per que no tenen lloc per fer-ho a cobert. Però el fet és que és una bona proposta...a l'estiu la gent s'acosta a Plaça a prendre la fresca,és un lloc on la gent sol quedar per trobar-se i un dels espais més cèntrics de Vic. I seguint la dita de "si la muntanya no va a Mahoma,Mahoma anirà a la muntanya"...portar els assajos allà on hi ha la gent és una bona opció,sempre podem engrescar algú nou que no s'acosta pel local de la colla per desconeixement,mandra o desgana.
Potser valdria la pena repetir-ho tornant de vacances,pels vols de setembre abans de que comenci el calendari més apretat,així potser si algú s'engresca li podrem oferir veure castells "grans" en alguna plaça important...ara s'haurà d'esperar que passi l'agost.

Ens trobareu el divendres 24 de juliol de 20.00 a 23.00 al costat del Merma,que també té camisa sagala.

Cap comentari: