Fotos actuació Les Corts 2008Aquest passat diumenge,dia de Santa Remei,va tenir lloc la diada castellera de la festa major del barri de Les Corts de Barcelona. Després del concurs de Tarragona el nombre de camises de la colla osonenca no va ser gaire esplèndid...també alguna que altre grip va fer estralls.
Malgrat això es va poder fer una actuació de set prou digne,amb el 4d7 amb agulla com a millor castell dels carbasses,que també van afegir un 3 i 4 de set i 3 pilars de 4 de cloenda.
La colla local dels Castellers de Barcelona es varen apuntar la torre de vuit,el 4d8 i el 3d8,juntament amb un pilar de sis carregat...marcant un nivell molt i molt bo.
L'altre colla a plaça ,els Castellers d'Esparreguera,varen fer 3 i 4 de set i el 3d6 per sota,juntament amb un pilar de 4.
Queden 15 dies per la Diada dels Sagals d'Osona,actuació que obrirà la recta final de la temporada amb tres places prou bones per intentar fer un pas més...un pis més.


Tornan del cap-i-casal,després de dinar al local,es va celebrar la Festa del Cavall Fort a la Plaça Major de Vic,amb presència de la colla castellera per rememorar aquests joc tradicional,popular i una mica "cafre" però que ens havia fet passar estones molt divertides...