Magret d'ànec a la Taronja
Ingredients
800 gr de magret d'ànec
100 gr de sucre
15 cl suc d'ànec
30 gr mantega
4 taronges
5 cl d'aigua
Sal
Pebre
Oli d'oliva
Preparació:
- En una paella a foc mig, s'ha de coure per la part de la pell, el magret previamente assaonat
amb sal i pebre durant 10 minuts i 4 minuts per l'altre costat, retirar i deixar reposar
20 minuts. - Tallar 8 làmines molt fines de taronja, bullir el sucre amb 5 centilitres d'aigua, envivar
les làmines de taronja amb el xarop i en una safata amb un silpac extendre-les i fornejar a
100ºc durant una hora i reservar en un lloc sense humitat. - Pelar les tres taronges completament i treure els grillons de la taronja tallant-los entre
pell i pell - En una paella amb una mica de mantega afegir el suc de taronja exprimint la resta
que ens queda després de treure els grillons, reduir amb el suc d'ànec a la meitat i lligar amb
una mica de mantega - Tallar el magret a trossos d'un dit d'ample i emplatar tres a cada plat, calentar al
forn a 165ºc uns 4 minuts. - Col.locar la taronja caramelitzada entre les cotes de magret i per últim salsejar repartint
els grillons de taronja al voltant del magret i decorar amb cerfull.
Ingredients
¾ l de suc de mandarina
300 g de sucre
4 g de pell de mandarina
10 cl de suc de llimona
½ l de cava brut
Elaboració
Amb una espremedora feu ¾ l de suc de mandarina. Poseu al foc la meitat del suc obtingut juntament amb el sucre, i retireu-ho just abans que arribi al punt d’ebullició. En aquest moment apagueu el foc i afegiu-hi les pells de mandarina (procureu treure tota la capa blanca) tallades molt fines. Passats 10 minuts afegiu-hi el suc de mandarina restant i el suc de llimona i poseu la preparació a refredar a 4 graus a la nevera, on la deixareu reposar durant 6 hores. Passada aquesta estona incorporeu-hi el cava i poseu tota la barreja a la sorbetera a gelar. En cas que no disposeu de sorbetera, poseu la preparació al congelador i remeneu-la a intervals de 10 minuts fins que tingueu el gelat a punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada