AMANIDA DE GAMBES,ALVOCAT I ARANJA
Ingredients
500 grams de gambes
2 alvocats madurs i grans
1 aranja rosa
2 cebes tendres
El suc d'una llimona
1 branquilló d'alfàbrega
Pebre negre
6 cullerades d'oli d'oliva verge extra
Sal
Preparació
Rentem les gambes i les courem al vapor durant uns 4 minuts.
Tallem els alvocats per la meitat, les fem en daus i els remullem amb el suc de la llimona. Piquem la ceba i l'aranja.
Deixem escórrer les gambes i barregem els ingredients.
Salpebrem, espargim l'alfàbrega i ho amanim.
PATÉ DE MUSCLOS
Ingredients
1 Llauna de musclos amb escabetx (mida normal)
1 Terrina de formatge Philadelphia de 200 grs.
PreparacióAmb un pot alt i ample no massa gros abocarem la llauna dels musclos i el seu propi suc escabetxat.
Tot seguit afegirem el formatge cremós dins el mateix pot.
Amb un "minipimer" triturarem una bona estona fins que ens quedi el més fi possible.
Ho abocarem a un "taper" de plàstic amb tapa i ho guardarem a la nevera (es guarda molts dies).
El paté ja esta fet i es pot menjar amb unes torrades petites tipus canapès.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada