Si els fills de puta volessin no veuríem mai el sol !!!!

Darrerament hi tornen,la caverna de sempre aprofita qualsevol cosa per despotricar dels catalans de la nostra llengua , cultura , tradicions ,etc.
Per desgràcia és normal , habitual , fins i tot previsible segons vagin les coses a "Madriz" saps que rebrem aquella setmana...és trist sentir-te masover de casa teva i que als dirigents dels país els hi faci por fer d'hereus i demanar el que és nostre...
Fins i tot ens diuen que ells maten animals a les corrides de braus com nosaltres fem castells :


"El senador socialista Francisco Javier Sanz ha equiparat aquest dimecres la crueltat amb els animals de la festa dels toros amb el suposat maltractament que, segons ha insinuat, podria patir la canalla dels castells o les persones que fan pinya. Sanz ha comparat una i altra festa en el debat d'una moció de l'Entesa al Senat presentada per ERC, que demanava que es retiri la declaració 'd'interès turístic nacional' a les festes on es maltracti els animals o les persones. La moció ha estat rebutjada amb els vots del PSOE i del PP. L'Entesa, CiU, PNB, i CC li han donat suport. El senador de CiU Josep Maldonado ha qualificat 'd'absurdes, ridícules i fora de lloc' les paraules del representant del PSOE."

Article sencer ,cliqueu aquí

i ara hi tornen amb el tema del finançament i l'estatut amb campanyes per internet com aquest

Ja no saps que fer,ni com agafar-t'ho... o més dit si que hi ha coses a fer,ja ho deia en Quico Pi de la Serra: Si els fills de puta volessin no veuríem mai el sol !!!