Fotos Diada Capgrossos de Mataró 2008



El segon 4d8 dels Sagals d'Osona !!!
La temporada ja s'acabat,i pels carbasses no podíem demanar més...acabar la feina amb el segon 4d8 de la temporada...felicitats a tothom!!! La resta de rondes un 3d7 per sota "marca de la casa" bellugadís però segur i un 5d7,amb un vano de cinc per acabar...repetint la millor actuació de la temporada.
La Diada dels Capgrossos de Mataró ha tingut un aire diferent per les tres colles participants.La colla local els Capgrossos ha fet una diada "segura" degut a la quantitat d'efectius "tocats" en les darreres actuacions de la colla del Maresme (Girona,Vilafranca...) amb 3 i 4 de vuit i un 9d7 espectacular amb 3 pilars de 5 de cloenda,els del Maresme ja tenien la feina feta aquesta temporada i malgrat les ganes no calia arriscar ni fer invents de darrera hora.
Pels Castellers de Lleida ha sigut la cirereta d'una temporada extraordinària,espectacular i ...poseu els qualificatius que us imagineu,el primer pilar de 7 de la colla carregat (els nervis,els nervis!!!! han fet inviable la descarregada,llàstima) i repetir la actuació de 3 i 4 de vuit i una torre de vuit treballada i defensada amb molt d'ofici.Per dir-ho d'una manera clara:
La colla de "lo puto Segre" s'ha sortit !!! per treure's el barret!!!

Àlbum de fotos Diada Capgrossos de Mataró 2008

2 comentaris:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Quina pena que en diades com aquesta, noespugui aturar el rellotge i gaudir indefinidament de tots els sentiments que es dessencadenant.
Imagineu com ho pot viure un Capgròs de Terraferma?. Martí Català.
Gràcies per les ajudes i bonissima diada vostra. El primer 4 de 8 vostre va ser quasi a l'òmbra però el de ahir va ser a plaça i amb un solet que s'agraeix molt al Novembre.

DooMMasteR ha dit...

Molt bones fotos! Felicitats!
Jo acabo de publicar ara les meves, i estàs convidat a veure-les.

Salutacions!!