Aquestes dues ciutats celebraran el cap de setmana dos esdeveniments gastronòmics prou importants...
Sabadell,CATAVINS 2008
Els propers dies 14, 15 i 16 de novembre, el recinte firal FIRA SABADELL acollirà el saló CATA-VINS.
Horaris d'apertura: Divendres 14 de 17 a 21 hrs, resta de dies d'10 a 21 hrs.
Preu de l'entrada per persona: 5€ per persona amb 3 tastets inclusos.
CATA-VINS SABADELL pretén apropar tant a professionals com al gran públic al fascinant món del vi, sent el punt de trobada de petits i grans cellers que donaran a conèixer els seus productes en un marc on les propostes d'activitats seran constants.
Aqui teniu la programació:
INAUGURACIO | FIRA SABADELL | Inauguració | 14 Novembre 17:00h |
Tast de Copes Riedel | Presentació privada per invitació | 14 Novembre 17:30h | |
TALLER D'INICIACIÓ AL TAST | Sommeliers de El Bulli | David Seijas i Ferran Centelles | 14 Novembre 18:00h |
Passeig pel món del cava | PARXET | Presentació privada | 14 Novembre 18:00h |
Cuina i vi | Gremi d’Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental | Demostracions de cuina | 14 Novembre 19:00h |
Edafologia Vs Enología | JAVIER RODRÍGUEZ | Master en Viticultura i enología de l'universitat de Navarra Tesis de cada varietat de raïm a les millors condicions de cultiu | 14 Novembre 19:30h |
L'importància de la copa | MARCEL GORGORI | Autor, director i presentador del programa "En clau de vi" de TV3 | 14 Novembre 20:00h |
Cuina i vi | Gremi d’Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental | Demostracions de cuina | 15 Novembre 11:00h |
Tast amb Sorpresa | JOSEP MINGUELL | El màrqueting del vi | 15 Novembre 11:00h |
"La recuperación de nuestras variedades perdidas" | JULIO GALLO | Enòleg i professor de l'Universitat Enològica d'Uruguay | 15 Novembre 12:00h |
“Les aromes en el vi” | ANA MARTÍN | Xerrada sobre els diferents aromes del vi | 15 Novembre 12:00h |
Cuina i vi | Gremi d’Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental | Demostracions de cuina | 15 Novembre 13:00h |
Tast de vins Catalans que triomfen a l’estranger | MERITXELL FALGUERAS | Vins Catalans | 15 Novembre 13:00h |
Cuina i vi | Gremi d’Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental | Demostracions de cuina | 15 Novembre 17:00h |
Taller d'Aromes | ROSA VILA | Taller d'Aromes | 15 Novembre 17:00h |
La Garnatxa Blanca: de la Tradició Mediterrània a l’Evolució Contemporània | D.O. TERRA ALTA | A càrrec d'en Jaume Martí Pedrola, secretari del CRDO Terra Alta i d'en sergi Montalà Ballester, Sommelier i membre del comitè de Tast de CRDO Terra Alta | 15 Novembre 18:00h |
Presentació Bodegues Romo (DO Penedès) | JOANA VIÑAS | Presentació d’aquest nou celler i tast dels seus tres vins. Organitza: VINÍFERA CTV | 15 Novembre 19:00h |
Cuina amb vi | ISMA PRADOS | Presentador del programa "Cuina amb l'Isma" de TV3 | 15 Novembre 19:00h |
Cuina i vi | Gremi d’Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental | Demostracions de cuina | 16 Novembre 11:00h |
Comité de tast de la revista | CUPATGES | Sessió en directe del comitè | 16 Novembre 11:00h |
Concurs de cambrers i cambreres | Gremi d'hostaleria de Sabadell i Cuina Vallès | VIII Cursa de cambrers i cambreres de Sabadell | 16 Novembre 12:00h |
Cuina i vi | Gremi d’Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental | Demostracions de cuina | 15 Novembre 13:00h |
Els vins monovarietals | Sommeliers de El Bulli | Tast de vins monovarietals | 16 Novembre 13:00h |
Caves Gran Reserva | ÀNGEL GARCÍA PETIT | Taller de Caves | 16 Novembre 17:00h |
Tast Express | JOSEP MINGUELL | Tast Express | 16 Novembre 17:00h |
Concurs de cuina amb vi | Gremi d'hostaleria de Sabadell i Cuina Vallès | Concurs de cuina | 16 Novembre 18:00 |
Mostra un mapa més gran
Igualada ,Festa del Cigronet de l’Alta Anoia i III Agromercat
El proper diumenge 16 de novembre se celebrarà a la plaça Cal Font d’Igualada la popular Festa del Cigronet de l’Alta Anoia. Durant tot el dia hi haurà diversos espectacles i jornades gastronòmiques on els restaurants del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia, amb col·laboració de cellers de la comarca i el Gremi de Pastissers d’Igualada, oferiran degustacions especials. També tindrà lloc la tercera edició de l’Agromercat on els productors de les terres de l’Anoia i d’altres comarques participants (Bages, Garraf i Vallès Oriental) oferiran els seus productes.
Cigrons amb patates i calamars
Ingredients
250 g Cigrons bullits (Cigronets de l'Alta Anoia)
500 g Patates tallades a daus
250 Calamars tallats a anelles
1 Ceba picada
1 Pebrot vermell tallat a tires grans
1 cabeça - Alls
1 got Vi blanc
2 Tomàquets rallats
1 fulla de Llorer
1 litre de fumet de peix
Oli
Sal
Pebre
Preparació
En una cassola amb oli calent, enrossiu les anelles de calamar.
Un cop rosses afegiu-hi la ceba i daureu-la.
Afegiu-hi el pebrot vermell, la cabeça d’alls, el llorer, sal i pebre.
Quan la cabeça d’alls estigui daurada afegiu-hi el tomàquets.
Quan el sofregit estigui a punt feu la reducció del vi, aboqueu-hi el brou de peix i quan arrenqui el bull afegiu-hi les patates.
Deixeu-les bullir 15 minuts, retireu la cabeça d’alls i afegiu-hi els cigrons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada