Badalona també fa castells !!!!



Diada dels Micacos
Aquest cap de setmana tindrà lloc també la XI Diada dels Castellers de Badalona ( Els "micacos"),aquesta colla de l'any 1997 ha tingut una trajectòria molt destacable,al costat de la gran capital amb multitud de colles la podem trobar a mitja taula del rànquing casteller,amb el 4d7 amb agulla com a màxim castell aquesta temporada fins ara (esperen descarregar el 5d7 per la diada!!! sort Micacos!!!),en cara que ja han assolit el 5d7 en temporades anteriors.
Badalona te una gran vida associativa,bressol d'un dels equips de basquet més importants d'Europa el C.B.Joventut (La Penya),la seva colla castellera té com a punt a destacar la seva vida associativa també,al llarg de la temporada omplen el calendari d'altres actes a més dels castells:
Les matinades i els pica-piques de les diades de Festes de Maig i de la Colla, les colònies per la canalla al setembre, el sopar i la festa d'hivern pels Sants Innocents, les botifarrades, castanyades i altres activitats, la revista "Badiu casteller", el joc "Apinya`t" ,etc..

Una "gran colla" malgrat no faci castells espectaculars...aquest diumenge els podrem veure al "Quarts de Nou" com a segona plaça de la jornada.

El Programa del cap de setmana és el següent:


DIUMENGE 23 DE NOVEMBRE

12:00h PLAÇA DE LA VILA AMB CASTELLERS DE BADALONA,MARGENERS DE GUISSONA I CASTELLERS DEL RIBERAL.

DISSABTE DE 20.00 A 21.00 SOPAR AL LOCAL pels Castellers de Guissona i de Baó que baixin la nit abans.

DIUMENGE,Pica-pica al local

La Diada del 2007 va deixar castells importants...


Malgrat estar al costat de la gran capital a Badalona també tenen una gran presència en el m´n de la gastronomia,a adestacar la Mostra gastronòmica que celebren al juny,amb el concurs de plats

Plat guanyador del 'MICACO 2008'

Plat guanyador del 'Micaco 2008'

Llagostí gratinat amb mussolina d’allioli sobre torrada amb melmelada de tomàquet.
Per segon any consecutiu, el Restaurant la Les Banderes va guanyar el premi Micaco d’ Or al millor tast.
Per aprofundir més en les rutes gastronòmiques de Badalona,consulteu el blog de la "La Taula d'en Bernat",que ens proposa un recorregut per llepar-se els dits...

Castells i Teca !!!! Salut Micacos !!!