Començem el 2008,un any complicat?...

S'acosta la tempesta econòmica...però no gastronòmica

Hem començat un nou any,ja hem "enterrat" l'esperit nadalenc i ens disposem a "esgarrapar-nos" per unes bones ofertes de rebaixes. Segons els analistes el 2008 serà el principi dels mals auguris econòmics,la crisi ja esta aquí després d'anys de "bombolla financera"... El consum a nivell familiar diuen que se'n veurà afectat i una de les despeses que més ràpid ho nota es la del cistell de la compra...
Els darrers mesos hem vist com aliments bàsics es van encarir de manera desproporcionada; la llet,la farina,el pollastre ,cebes,anxoves,llimones,pebrots verds,etc per posar uns exemples. Després del mes de desembre on els preus ja solen augmentar per la major demanda durant les festes,entrem al gener del nou any amb un augment de tots els preus...com se sol dir,"la cosa pinten bastos",però això no ens ha de fer perdre les ganes de gaudir d'una bona taula,sinó ben al contrari,la nostra cuina...la cuina tradicional i nacional,es una cuina d'aprofitar tot allò que puguem,durant segles ha esdevingut una cuina de subsistència on a les llars els plats es feien amb els productes més senzills i econòmics,sense deixar de fer una cuina gustosa i saludable,es qüestió doncs d'imaginació i de ganes...
A més tenim uns grans receptaris d'aquesta cuina casolana,de "reciclatge" ...