Us presentem diferents plats de la cuina volcànica,de la cuina de la Garrotxa...tot un món per descobrir,i també per poder assaborir-les a casa:
Receptes | |
Ingredients: | Carpaccio de peus de porc amb fesols de Santa Pau |
4 racions Elaboració |
Ingredients: | Lassanya de patata de la Vall de Bas amb civet de senglar i crema d'alls tendres |
4 racions Elaboració Coeu les verdures amb la cansalada a daus. Quan estiguin toves afegiu-hi el vi i deixeu-ho uns 10 minuts. Afegiu-hi el porc i cobriu-ho amb el brou. Amb el foc baix l'heu de coure fins que estigui tou(3 h aprox.)A mitja cocció afegiu-hi un farcell amb canyella, farigola, llorer i la pela de taronja. Per fer la crema d'alls talleu-los a rodanxes i fregiu -los amb mantega. Llavors tireu-hi la crema de llet, sal, pebre i deixeu-ho tot una mica. La lassanya la fareu tot alternant en una safata capes de patata i del civet trinxat. Acabarem posant-hi la crema d'alls pel damunt i gratinant-ho al forn . |
Ingredients: | Rostit de Festa Major |
4 racions Elaboració |
Ingredients: Per decorar el plat: | Farinetes de Fajol amb reducció de Ratafia Russet |
4 racions Elaboració |
PATATES FARCIDES |
Ingredients:
1 kg de carn magra de porc | |
250 g de vedella | |
2 cebes | |
4 tomàquets, sal, pebre, patates | |
1 dl de brandi | |
1 dl de vi | |
½ l brou de carn | |
½ l de llet | |
100 g de farina | |
Preparació: | |
Talleu la carn a daus, salpebreu-la i rostiu-la al forn. Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Afegiu la carn al sofregit i deixeu-ho coure durant uns minuts. Feu una beixamel amb la llet i la farina, afegiu-hi la carn i tritureu-ho tot. Peleu i talleu les patates a rodelles de 2 o 3 mm, aprox. Coeu-les amb abundant oli tebi. Farciu-les amb la carn picada, passeu-les per ou batut i finalment fregiu-les amb oli roent. |
CREPS DE FAJOL AMB SALSA DE RATAFIA
Ingredients:
250 g de farina de fajol | |
3 ous | |
500 cl de llet | |
1 pessic de sal | |
1 cullerada d'oli | |
Preparació les creps: | |
Barregeu tots els ingredients i deixeu reposar la pasta durant 10 minuts. Unteu una paella amb mantega i coeu cullerades de pasta intentant que quedin unes creps tan fines com sigui possible. | |
Preparació de la salsa: | |
Necessitareu posar 250 cl de ratafia en un cassó, que redueixi fins que perdi l'alcohol i agafi consistència. L'heu d'acabar de lligar amb 250 cl de nata. Per acabar, banyeu les creps amb aquesta salsa. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada