Anirem traient diferents receptes de cuina que tinguin com a ingredient bàsic la carbassa i/o el color carbassa (pastanaga,taronja,mandarines,nespres,rovells d'ous,etc) sense haver de cuinar la camisa,es clar!!!
CREMA DE CARBASSA
Ingredients per a 4 persones:
1/2 kg. de carbassa
2 cebes
2 pastanagues
1 porro
1 gra d'all
1/2 pebrot verd
1 gotet de tomàquet triturat natural (si us el feu a casa,fantàstic!!!)
2 patates noves
Aigua
Sal i oli del bo
Piquem la verdura i la posem a suar en una cassola amb el gotet d'oli a foc baix
Traiem la carn de la carbassa i la tallem a daus com la verdura,al mateix fem amb les patates
Quan la verdura agafi color,s'hi tiren la carbassa i les patates,es daura una mica amb les verdures i afegim aigua fins a cobrir,salem i tirem el gotet de tomàquet
Deixem coure a foc baix durant una hora aprox.
Quan estigui feta la passem pel túrmix i després pel xinès per que no ens quedin grumolls
Per acompanyar podem afegir uns encenalls de pernil passats per la paella,i un rajolí d'oli
TRUITA DE CARBASSA
Ingredients per a 4 persones:
1/2 kg. de carbassa
8 ous
1 raig de llet
30 grs. de mantega
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Julivert
Talleu la carbassa en petits daus. Aboqueu-los a la paella amb l'oli d'oliva. Poseu la sal,el pebre i deixeu coure fins que els trossos siguin tendres.
Batre els ous en una safata,tireu el raig de llet,salpebreu al gust i afegiu el julivert trinxat.Aboqueu aquesta preparació en una paella i quan comenci a prendre repartiu per sobre els daus de carbassa ja fregits.
Tombeu la truita. Un cop acabada serviu-la calenta
Receptes Carbasses I
a 19:48
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
estava bonisima
Publica un comentari a l'entrada