2 de setembre...també a Malla

El proper diumenge 2 de setembre s'ha afegit una sortida nova,concretament al municipi de Malla. L'actuació serà a les 12,segons sembla hi haurà una mica de pica-pica després..ep!!!,aquesta informació estava per confirmar..la sortida no,la sortida esta confirmada!!!!!

Així que haurem de refer els plans que proposàvem pel mati a El Figaró....que us semblaria passar per Centelles a buscar una mica de formatge blau,el lloc al Moli de la Llavina,elaborat de manera artesana. Al costat de l'obrador es pot visitar un molí hidràulic que encara funciona i on se segueix fent el pa a la manera d'abans,com es feia fa segles....
Us adjunto un article aparegut a El Periodico que en parla molt i molt be.....un altre possibilitat,no?

Formatge blau a les Portes del Montseny

EVA MELÚS
MOLÍ DE LA LLAVINA
Molí de la Llavina
CENTELLES


El Molí de la Llavina no és un restaurant, sinó una granja- formatgeria al costat d'un molí documentat des de l'any 1040 i que avui segueix funcionant. Es mereix un lloc en una secció gastronòmica perquè és una oportunitat de provar un saborós pa negre casolà, a més de talls generosos de la formatgeria. L'oferta gastronòmica és d'altura, però si no convenç hi ha pa blanc i deliciosos embotits de Centelles.
Josep Llavina pare, moliner d'ofici, és l'encarregat de rebre els visitants. Explica que cada vegada hi van més nens a descobrir com funciona el molí, a escoltar les curiositats que explica i a recórrer els tancats d'animals de granja. Hi ha cabres, ovelles, ànecs i conills, entre altres, que solen causar emoció autèntica als nens urbanites. I després, a menjar.
Josep Llavina fill va posar en marxa la formatgeria fa gairebé 15 anys. Segons el seu pare, va ser el primer que va elaborar formatge blau a Catalunya. En el menú degustació l'ofereix juntament amb formatge de cabra semi curat, de vaca tendre, un deliciós pastís i mató, que es pot acompanyar amb mel o simplement amb una mica de sucre. Per fer el pa negre els Llavina segueixen una recepta casolana: recullen el blat, el molen al molí mil.lenari i couen la massa resultant al forn de llenya. Són exquisideses i sabors autèntics amb els quals educar el paladar. A més, tots els visitants reben un sac de farina dels Llavina per provar les arts de forner a casa, en un d'aquests dies d'inspiració.

Telèfon 93 881 08 57.
Horari Concertar visita amb 8-10 dies d'antelació.
Preus Es menja per uns 10-15 euros, amb visita.