2 de Desembre....a Gurb

Acabem la temporada a casa,estrenant Cap de colla

Aquest proper diumenge es celebrarà la Festa Major de Gurb,un municipi osonenc enganxat a la capital. Gurb és un municipi de la comarca d'Osona situat en el centre de la Plana de Vic, entre els municipis de Manlleu i Vic.

Es composa bàsicament per cases de pagès distribuïdes al llarg del terme. Està format per quatre parròquies: Gurb de la plana , Vespella, Sant Julià Sassorba i Granollers de la Plana. La capital municipal és el nucli urbà de l'Esperança, proper a la ciutat de Vic. En els últims anys, el municipi s'ha convertit en una àrea d'expansió industrial de la capital comarcal.

Dins del programa de la seva Festa major 2007 hi haurà l'actuació castellera dels Sagals d'Osona la tarda del diumenge,cap a les 17.00. Així doncs,una jornada per "estar a casa",recuperar una plaça on fins ara hi havia actuat l'altra colla osonenca.A més estrenarem nova tècnica,escollida recentment. La temporada castellera ja es pot donar per tancada amb aquesta darrera actuació,sempre va be acabar a prop de casa,ara doncs caldrà esperar que passin les vacances de Nadal per tornar-hi un altra temporada...