Una nova diada a Roda de Ter,jornada comarcal






Diumenge 23 tenim l'actuació de Roda de Ter amb l'altre colla de la comarca. Amb el temps ha esdevingut una diada esperada,malgrat la diferència de nivell entre les dues colles,Sagals compateix amb si mateix i els veïns amb la seva subsistència,per uns es una actuació que justifica el fet de seguir un altre any i pels carbasses tant sols l'oportunitat de lluir-se a casa. Després de setmanes de anar cap aquí i cap allà,es d'agrair una actuació a la nostra comarca mateixa,aquí donarem prioritat al fet d'estar a casa,portem varies sortides i ens esperem dues seguides a Barcelona ( el 7 i 12 d'Octubre) així que una mica de "vida casolana" ja ens vindrà be. L'horari de l'actuació ha variat aquest any,serà a la tarda cap a les 18.00 a la mateixa plaça.Així es que el "típic" esmorzar abans de l'actuació queda suspès...ep!,en principi!!!.

Proposem una jornada per cuinar a casa,amb família i amics,esperant l'hora d'anar a plaça....però pels que son de "cul inquiet" donem una mica d'informació:

Programa de la Festa major de Roda de Ter 2007 : aquí ens podrem baixar el programa amb format pdf per triar allò que més ens agradi.

Aprofitem per visitar L'Esquerda,el poblat ibèric i medieval .Tornar a visitar aquest llocs tant aprop de casa sempre va be,de vegades ens apuntem a visitar algun racó de món i ens oblidem de les curiositats que tenim a tocar dels nostres pobles.

Per més informació sobre rutes d'interès turístic,llocs per visitar,restaurants,etc visiteu l'enllaç: Turisme i Lleure


Destacar una en particular,La Ruta Literària de Miquel Martí i Pol :

La ruta presenta l’obra del poeta a través del seu paisatge vital. Es lliga la literatura amb la vida per mitjà de paisatges geogràfics i humans: des de la casa on va néixer, passant per la fàbrica on va treballar i els indrets relacionats amb les seves vivències.

Hi ha una guia editada amb els textos del poeta que tenen a veure amb el lloc que es visita, així com una explicació per tal de contextualitzar el lloc.

Hi ha la possibilitat de realitzar una visita comentada amb reserva prèvia, que inclou l’accés als llocs tancats i el regal d’un llibre per grup. Grup màxim de 15 persones. Preu per grup 41,10 €.

Reserves a l’Ajuntament de Roda de Ter:

Tel. 938 540 377 / 630 565 629 Fax 938 540 931

E-mail pij.roda@rodadeter.org

1 comentari:

Artuditu ha dit...

Hosti, trobo genial el teu bloc.

Apuntat estàs a la llista d'Al-QueQueda Blogs del meu http://artuditu.info/

Aviam si quedem un dia i tastem algun dels plats que ens passes per la cara :-)