SPAGHETTIS AMB PRÉSSECS
Ingredients:
350 gr. d'spaghettis
2 préssecs
1 ceba
3 cullerades de pinyons
4 cullerades de pa ratllat
mitja caixeta de groselles
2 cullerades d'oli
70 gr. de mantega
sal i pebre.
Preparació:
1- Pelar la ceba, picar-la finament i sofregir-la en la mantega, removent-la contínuament perquè s'estovi sense prendre color. Afegir els pinyons. Deixar uns minuts.
2- Rentar i assecar els préssecs, treure els pinyols, i tallar-los a dauets. Afegir-los a la cassola i coure'ls sense deixar de remoure. Per últim, afegir les groselles i deixar un minut en el foc. Posar sal i pebre.
3- Fer bullir la pasta en abundant aigua salada. Mentrestant, daurar el pa a l'oli. Un cop daurat, es retira del foc i s'incorpora a la fruita.
4- Escórrer els spaghettis i condimentar-los amb la salsa preparada. Mesclar amb compte i servir.
COCA DE CARBASSA
Ingredients:
1\2 kG. carabassa
4 ous
2 gots d´oli de dacsa
1\2 Kg. de sucre
1\2 Kg.de farina
4 llimonades A i B
1 sobre de rent Royal
canyella, sucre i pinyons
Bullir la carabassa i escòrrer, deixar gelar un poc. Barrejar la carabassa, l´oli els ous i el sucre. Remenar. Afegir la farina poc a poc, evitar els grums. Posar les llimonades 1 - llimonada A , 2- llimonada B. Remenar i afegir el rent. Posar al forn 3/4 d´hora. El forn a 175 graus. Abans de posar al forn decorar amb els pinyons i posar sucre i canyella per damunt.
Receptes Carbasses V
a 12:56
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada