Fotos Mercat Medieval Vic 2007



Del 6 al 9 de desembre Vic Medieval
Pel pont de la Puríssima a Vic va tenir lloc el 12è Mercat medieval a la ciutat,aquesta edició incorporava espais nous un d'ells ocupat per la "Fonda Sagala",un altre manera de participar en la vida social de la ciutat i de portar al carrer la presència de la colla.
En aquest mercat podrem trobar tota mena d'oferta gastronòmica,tant medieval com "moderna"... una bona manera d'acostar-nos a un temps on la cuina catalana va establir un referent per totes les cultures veïnes, es en aquesta època que es van escriure els receptaris més importants de cuina d'Europa...en català!!!
L'art de Coch del Mestre Robert de Nola,El llibre de Sent Sovi... pilars d'una cuina actual,molt refinada pel seu temps i amb plats i receptes totalment vigents actualment.

Per més informació sobre la cuina medieval catalana,us recomano que escolteu l'arxiu d'àudio del següent enllaç,descarregueu-l'ho al vostre Ipod,mp3,pda,pc,etc... Un treball de fa uns quants anys de Catalunya Radio del programa "En Guàrdia" amb la presència de l'historiador Oriol Junqueras: La cuina catalana medieval





















Àlbum de fotos Mercat medieval Vic 2007