XII Cau de Bruixes a Centelles...Sopar,Mercat i "bruixotes"
Al poble de Centelles les dones tenen fama -des de fa molts i molts anys- de bruixes : "Centelles,bruixes totes elles" diu la dita.
Aprofitant aquesta fama potser guanyada a pols,potser no, celebren una Fira-Festa tot el cap de setmana abans del Carnestoltes. L'esoterisme,l'ocultisme,els beuratges,les tisanes,les herbes...aquest món vinculat a les bruixes ,unes dones segurament avançades al seu temps i en clara oposició a les creences religioses i als estaments oficials de l'època,ha tingut i te molta tirada a casa nostra.
El món dels aquelarres,d'una sexualitat lliure per part de la dona,del coneixement de la natura i les seves medecines...és motiu d'una curiositat incontrolable.

Aquesta és doncs una bona excusa per acostar-nos un altre any a Centelles,a veure si ens "embruixa" alguna o algun i passem la crisis amb més bona cara.

Programa d'actes :
XII Cau de Bruixes de Centelles 2009

Per destacar algun dels actes:
Divendres 6 de febrer
A les 22.00h Sopar de Bruixes a la Sala La Violeta (Espaguetis saltejats amb fetge i verduretes,costella al orn amb patates de la Cira i postres de llop...vigileu que als cafès no posin "caspa de dragó" enlloc de sucre...) Preu 10€ aforament limitat reserves telf. 93 881 23 23

Dissabte 7 de febrer
A les 20.00h repartiment de Tastets de Bruixa i tisanes de Boc al Bosc Embruixat

A partir de les 21.00h Ritual Blanc,correfoc,etc...fins a la matinada,perdó ...l'hora de les bruixes

Dissabte 7 i Diumenge 8 de febrer
Mercat Màgic al passeig de la Sagrera