8 de març...Sagals a MuntanyolaAra va de debò!!! Comença la temporada oficialment per la colla osonenca dels Sagals d'Osona.
I comença en una "plaça" fixe des de fa ja unes quantes temporades,al municipi de Muntanyola en motiu de la Festa de l'Arbre i la Fira de la Natura que enguany arriben a la tretzena i quarta edició respectivament.
La colla carbassa compartirà plaça amb els Castellers de Caldes de Montbui,colla del Vallès Oriental.

A més de les paredetes de productes alimentaris i licors varis (un patxaran que l'any passat va fer estralls!!!) cal fer especial esment a la vedella rostida "estil gaucho" que es podia veure com la feien des de primera hora del matí. Hi ha servei de bar i taules i cadires,millor que us porteu els coberts ja que cap a darrera hora en solen faltar sempre..
Per un mòdic preu us podeu quedar a dinar i fer una bona migdiada amb una vista excepcional.
Aquest any hi haurà arrossada,segons l'organització serà per unes 250 persones...afanyeu-vos a reservar tiquet.
El programa d'actes de la jornada ofereix diferents opcions:

Per anar recordant una mica la diada de l'any passat podeu veure fotos i vídeos:Pilars d'entrada i 3d7 dels Sagals d'Osona


4d7 i intent de 5d6 dels Sagals d'Osona


3d6 per sota i pilar de 5 de cloenda dels Sagals d'Osona


1 comentari:

Anònim ha dit...

der artikel hat mich nachdenklich gemacht. wobei ich allerdings schon finde, dass gruende wie armut und stress auch im alter (mehr und mehr) einen gewissen ausschlag geben koennen zur flasche zu greifen. in jedem fall ist die aussage “man kan noch so viel vom leben haben” natuerlich nur zu unterstreichen!!! zudem verkraftet ein junger koerper wahrscheinlich eher ein glas mehr als ein aelterer mensch. ein gewisser warnschuss darf hier also ruhig erfolgen…