Novetats i notícies de la CCCC (Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya)Nova Base de dades castellera...totes les dades des del 1926 !!!

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i la colla Jove Xiquets de Tarragona han signat un acord per crear una base de dades conjunta i glossar l'activitat castellera des de 1926, segons ha informat avui la CCCC.

Segons l'acord, es crearà la base de dades Coordinadora-Jove Tarragona (BDCJ) que, un cop completada, permetrà la consulta en línia, des de les web de les dues entitats, dels resultats de totes les actuacions castelleres realitzades des de 1926 fins a l'actualitat .

Aquesta base de dades, a més, anirà incorporant tots els resultats que es produeixin en el futur.

L'acord l'han subscrit el president de la CCCC, Miquel Botella, i el seu homòleg de la colla Jove, Jordi Grau.


D'aquesta manera, serà possible creuar les dades propietat de la Jove de Tarragona, que arriben fins al 2006, amb els de la CCCC, que va començar a recopilar a partir de la temporada 2007 i que continuarà fent-ho en el futur, de manera que la actualització constant de la base de dades queda garantida.

La previsió és que la nova base de dades conjunta, que serà d'accés totalment lliure i gratuït per els castellers, aficionats i estudiosos, entri en funcionament aquest any.

14a. Jornada de prevenció
de lesions en el Món CastellerCliqueu al bandol per més informació