Fotos Mercat del Ram 2010Un altre any ens va arribar el Mercat del Ram , el divendres amb un assaig molt concorregut (sobretot de gent nova!) que ens va permetre muntar estructures senceres abans de dur-les a plaça.Acabat l'assaig l'entrega de camises als nous que ja fa temps que se l'han guanyada...felicitats a tots!

Àlbum de fotos Assaig divendres i entrega de Camises pel Mercat del Ram 2010


El dissabte tenim el tradicional cercavila , el d'aquest any va ser una mica masa llarg ( més ben dit ; ETERN !!!!) , més de 4 hores voltant per tots els espais del Mercat del Ram. Per a molts és la millor manera de veure el Mercat , ens deixen pas a tot arreu , ens conviden a beure , etc...i ens permet retornar al nostre antic local a fer un pilar. Una mica de nostàlgia pels anys viscuts entre aquelles quatre parets , però amb moltes ganes d'encarar el futur a La Central.

Els Sagals d'Osona han tancat la seva participació al Mercat del Ram 2010 amb una excelent diada castellera el diumenge al matí. Un matí soleiat a la plaça major ha sigut el marc per la 13a diada del Ram , els Marrecs de Salt i els Castellers de barcelona han acompanyat als osonencs en la seva primera gran trobada de la temporada.
Els pilars de 4 caminats per obrir plaça , en primera ronda els Sagals han efectuat un 5d7 sense complicacions , segur i ferm en la seva execució abans d'un dels objectius de la diada que ha sigut el 3d7 per sota. Aquest castell , el 3d7 per sota , ha esdevingut el castell bandera dels carbasses. La pujada dels pisos ha anat segura i ràpida , l'estructura esta molt controlada pels sagals malgrat la seva complicació tècnica , descarregant el primer de l'any amb tranquilitat. La darrera ronda l'ha tancat un 4d7 amb agulla treballat , ha sigut el castell més exigent per als castellers de Vic , però assolit. Un vano de 5 i un parell de pilars per fer pujar la canall al balcó de l'ajuntament amb tancat la diada. Les altres dues colles convidades , els Marrecs de Salt han portat una actuació bàsica de 7 amb el 3d7 , el 4d7 i un 4d7 amb agulla molt treballat,junt amb un pilar de 5 de cloenda.
Els Castellers de Barcelona han realitzat un 5d7 , un 4d7 amb agulla i un 4d7 . Els castellers del cap-i-casal han vingut curts d'efectiius , això ha limitat la seva capacitat però no la seguretat de les seves construccions. Un pilar de 5 de cloenda per tancar la seva participació al Ram que va sent habitual les darreres temporades.Esls propers dies els Sagals afrontaran les diades on caldrà treure els esforços i treball dels assajos.El proper 11 d'abril els osonencs actuaran a Sants,a Barcelona ,i després el cap de setmana a andalusia a Torredonjimeno en els actes d'agermanament de la ciutat de Vic amb el municipi de Jaén.